Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac. Nam consectetur velit et erat fermentum aliquet. In laoreet, sem sit amet faucibus pulvinar, purus tellus tincidunt ex, vel blandit nibh dui sit amet justo.

Recent Posts

Varstvo psov – kaj naj kuža prinese s seboj v Pasjo hišo?
iRobot Braava jet™

Celostna nega
Urejen od smrčka do repka
Celostna nega kužka vključuje kopanje, razčesavanje in odstranjevanje odmrle podlake, sušenje s pasjim fenom, urejanje tačk (striženje med blazinicami & striženje kremljev), čiščenje ušes, čiščenje obočesne dlake in po potrebi tudi praznenje analnih vrečk.
Kopanje in sušenje psov
za kuže vseh velikosti in tipov dlake
Čist in urejen pasji kožušček je osnova za dobro počutje vašega kosmatinčka. Po kopanju bomo kužka razčesali in odstranili odmrlo podlako ter kožušček posušili s posebnim pasjim fenom.

Športno striženje psov
za športne kužke in vse športne po duši
Športno striženje kužkom omogoči nemoteno gibanje in kožušček, ki je lažji za vsakodnevno vzdrževanje in negovanje

PASJI

FRIZER

Nega psov ni le modni trend ampak je redna nega pasjega kožuščka potrebna za zdravo in kvalitetno življenje vsakega psa. Naj gre za kratkodlake ali dolgodlake kuže, take z ravno ali skodrano dlako vsi potrebujejo vsaj nekajkrat letno kopanje za zdrav izgled kožuščka in dobro počutje psa! 

Naj bo obisk pasjega frizerja pozitivna izkušnja za vašega kuža!

 V Pasji hiši se maksimalno potrudimo, da je izkušnja pasjega frizerja za kužka prijetna in čim manj stresna. Prizadevamo si, da kužki k nam prihajajo z mahajočimi repki in se radi vračajo!  

Prvi obisk pasjega frizerja priporočamo čim prej, saj je zelo pomembno da izkušnjo nege čim bolj pozitivno predstavimo že mladičkom. Kot vzreditelja Švicarskih belih ovčarjev, imava ogromno pozitivnih izkušenj z navanjem in zgodnjo socializacijo mladičkov :))

NAŠE

STORITVE

  • CELOSTNA NEGA + ŠPORTNO STRIŽENJE
Celostna nega + športno striženje kužka vključuje kopanje, razčesavanje in odstranjevanje odmrle podlake (do 15min), sušenje s pasjim fenom, športno striženje pasjega kožuščka na dogovrjeno dolžino, urejanje tačk (striženje med blazinicami & striženje kremljev), čiščenje ušes, čiščenje obočesne dlake in po potrebi tudi praznenje analnih vrečk.

 

  • ŠPORTNO STRIŽENJE
Športno striženje vključuje razčesavanje (do 15min) in striženje pasjega kožuščka na dogovorjeno dolžino, urejanje tačk (striženje med blazinicami & striženje kremljev), čiščenje ušes, čiščenje obočesne dlake in po potrebi tudi praznenje analnih vrečk. Kužki, ki pridejo le na striženje morajo biti skopani največ 24ur pred striženjem.

 

  • Razčesavanje in odstranjevanje poddlake

Priporočeno v kombinaciji s kopanjem in sušenjem.

 

  • Nega tačk in krajšanje krempljev

Vključuje striženje dlake med blazinicami in krajšanje kremljev.

 

  • Krajšanje krempljev

Za marsikaterega psa je krajšanje kremljev lahko zelo stresno, še posebej če so pred tem že imeli slabo izkušnjo. V Pasji Hiši si za krajšanje kremljev vzamemo čas in se maksimalno potrudimo, da je krajšanje kremljev za psa prijetna in pozitivna izkušnja.

 

  • Čiščenje ušes

Čiščenje ušes z naravnim čistilom.

 

  • Pregled analnih vrečk

  • CELOSTNA NEGA
Celostna nega kužka vključuje kopanje, razčesavanje in odstranjevanje odmrle podlake (do 15min), sušenje s pasjim fenom, urejanje tačk (striženje med blazinicami & striženje kremljev), čiščenje ušes, čiščenje obočesne dlake in po potrebi tudi praznenje analnih vrečk.

 

 

  • KOPANJE IN SUŠENJE

Po kopanju z naravnimi šamponi bomo kužka razčesali in odstranili odmrlo podlako ter kožušček posušili s posebnim pasjim fenom.

NAROČI SVOJ TERMIN

PASJI FRIZER PASJA HIŠA
Kranj, Slovenija

Naročanje:
Tel: 040 584 514
Email: info@pasjahisa.eu

KONTAKT

MENI

error: Content is protected !!